Bericht versturen
Contacteer ons
Caren

Telefoonnummer : 0086-13818020601

WhatsApp : +8613816748090

Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd

Internationaal de Industrieco. van Shanghai Printyoung, Ltd

  • Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
  • Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
  • Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
  • Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
  • Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
Grote Markt: Zuid-Amerika, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken Printyoung Aantal werknemers
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar 2008
Export pct 90% - 100%
Inleiding

Is Internationaal de Industrieco. van Shanghai Printyoung, Ltd professionele druk en verpakkend materiaalfabrikant en een leverancier. Ons bedrijf wordt gevestigd in Shanghai, China. En wij hebben fabrieken in de provincie van Zhejiang, van Shandong en van Guangdong. Onze mensen hebben meer dan 20 jaar ervarings in de druk van gebied. Ons bedrijf heeft de Fabriekscontrole door Intertek BV & SGS overgegaan. 

Geschiedenis

Sinds ons gevestigd in 2008, hebben wij actief aan diverse professionele tentoonstellingen van druk en verpakkend materiaal deelgenomen. Tot dusver, hebben wij ongeveer ons in binnen- en buitenland bij 20 tentoonstellingen aangesloten. Met beide handen aangrijpend elke kans om met cliënten en peer bedrijven te communiceren, hebben wij voortdurende verbetering en ontwikkeling.

 

Wij luisteren actief aan onze hoogst beschouwde klanten om hun behoeften en vereisten echt te kennen. Navenant, pogend grotere voordelen voor klanten tot stand te brengen, verbeteren wij constant onze machines om voortreffelijkheid te bereiken. Met de inspanningen van zes jaar, hebben wij onze verpakkende machines van de premiedruk pressesand naar ongeveer 55 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië, enz. uitgevoerd. Voorts zijn onze begaafde agenten overzee hoogst over de hele wereld geprijst door gebruikers en klanten.

 

Wij hebben de volgende belangrijkste tentoonstellingen bijgewoond:


1.  Mei, 2008, Duitsland - DRUPA-DRUKmedia MARKT
DRUPA is de grootste tentoonstelling van het drukmateriaal in de wereld: één wereld, één Drupa. Wij ontmoetten heel wat internationale agenten en bereikten orden met een waarde van $50 miljoen. Onze producten hadden brede erkenning uit klanten verkregen.


2.  April, 2009, Doubai, de V.A.E - GOLFdruk & GOLFpak 09

De golfdruk & het Golfpak zijn een belangrijke tentoonstelling in het Midden-Oosten. Wij ontmoetten een aantal klanten van het Midden-Oosten en vestigden behulpzame verhouding.


3.  September, 2009, de MARKT van Jordanië - van CHINA


4. 2009, Chicago, de V.S. - DRUK 09
De DRUK is een waardevolle die tentoonstelling om de 4 jaar in de V.S. wordt gehouden. Wij ontmoetten heel wat klantenfromamerica.

 

5. 2009, Peking, China - DRUK CHINA 2009
De DRUK CHINA is de grootste die tentoonstelling om de 4 jaar in China wordt gehouden.

 

6. 2010, Mexico - EXPOGRAFICA 2010
EXPOGRAFICA is de grootste druktentoonstelling in Mexico. Wij namen daar onze machine van de compensatiedruk en omslag gluer. De klanten waren vrij tevreden met de uitstekende prestaties van ons drukmateriaal en verpakkend materiaal. Derhalve ondertekenden wij een groot aantal orden.

 

7. Mei, 2012, Duitsland - DRUPA 2012

 

8. 2013, Mexico - EXPOGRAFICA 2013

 

9. 2013, Dongguan, China - CHINEESfolfing-KARTON 2013

 

10.  2013, Peking, China - DRUK CHINA 2013

 

11.  zestiende-tweeëntwintigste, Juli, 2014 Brazilië - EXPOPRINT LATIJNS AMERIKA 2014

 

Bovendien gaan wij aan ALLEN IN DRUK 2014 deelnemen gehouden in Nieuw Internationaal de Tentoonstellingscentrum van Shanghai in veertiende-zeventiende, November, 2014, Shanghai, China. Wij zullen ons nieuw drukmateriaal en verpakkend materiaal bij de gelegenheid tonen. Wij verheugen ons op daar het ontmoeten van u! 

CHINA Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0CHINA Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1CHINA Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2CHINA Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3CHINA Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4CHINA Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5CHINA Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

Dienst

Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van een verscheidenheid van materiaaloplossingen voor de productie van document vakjes, kartons, document zakken, boeken, tijdschriften en andere die document producten op de behoeften van klanten worden gebaseerd. Wij kunnen de hoogst efficiënte dienst verlenen en waarborgen voor het stabiele systeem van uw materiaal de goede werking en.

 

1. Wij hebben effectief professionele technici met u communiceren, uw behoeften en de meest economische oplossing aanpassen aan u begrijpen. Ondertussen, zijn wij gelukkig om ons materiaal overeenkomstig uw vereisten te verbeteren, die ons materiaal maken aan opbrengsproduct met uw vereiste specificaties in aanmerking komend.

 

2. Hebbend uitvoerig steunnetwerk, kunnen wij ons drukmateriaal en verpakkend materiaal globaal vervoeren. Met onze agenten wereldwijd, kunnen wij materiaal en bijkomende toebehoren voor klanten zonodig vlug verstrekken.

 

3. De beelden en de video over onze productinspectie zullen naar u worden verzonden en wij zullen om uw bevestiging vóór levering vragen. Daarom gelieve worden verzekerd om ons materiaal te kopen.

 

4. Ons technisch personeel kan worden geschikt om installatie en opdragen het ter plaatse te doen. Alternatief, kunt u iemand naar ons ook sturen, en wij zullen vrije opleiding over installatie en verrichting uitvoeren.

 

5. De één jaarwaarborg wordt verstrekt voor elk van onze drukpersen en verpakkende machines. Als het product kwaliteitsproblemen tijdens de waarborgperiode heeft, zijn wij bereid om vrije vervangingsdelen aan te bieden.

 

6. Wij zullen regelmatig onze klanten bezoeken om de daadwerkelijke voorwaarde van het materiaal van gebruik te begrijpen. Wij zullen aan u zorgvuldig luisteren en zullen verdere verbeteringen maken.

 

7. Aangezien wij verre technische ondersteuning kunnen verstrekken, gelieve ons zal te laten uw probleem via telefoon, video en e-mail, en onze technici kennen u snel een hand geven.

 

8. Wij bieden leventechnische ondersteuning voor onze drukmachines en verpakkende machines aan.

Ons Team

CHINA Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

  • Adil van Morogo

    Adil