Certificaat
China Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik kan niet uitdrukken Hoeveel Tevreden I m aangezien ik geen Juiste Woorden kan vinden. Dank u een Partij voor Uw Eerbied van Kwaliteit en Ernstig ga op Deze Weg verder.

—— Adil van Morogo

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
De druktentoonstelling 2018 van Italië

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Printyoung
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : < 10%

Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van een verscheidenheid van materiaaloplossingen voor de productie van document vakjes, kartons, document zakken, boeken, tijdschriften en andere die document producten op de behoeften van klanten worden gebaseerd. Wij kunnen de hoogst efficiënte dienst verlenen en waarborgen voor het stabiele systeem van uw materiaal de goede werking en.

 

1. Wij hebben effectief professionele technici met u communiceren, uw behoeften en de meest economische oplossing aanpassen aan u begrijpen. Ondertussen, zijn wij gelukkig om ons materiaal overeenkomstig uw vereisten te verbeteren, die ons materiaal maken aan opbrengsproduct met uw vereiste specificaties in aanmerking komend.

 

2. Hebbend uitvoerig steunnetwerk, kunnen wij ons drukmateriaal en verpakkend materiaal globaal vervoeren. Met onze agenten wereldwijd, kunnen wij materiaal en bijkomende toebehoren voor klanten zonodig vlug verstrekken.

 

3. De beelden en de video over onze productinspectie zullen naar u worden verzonden en wij zullen om uw bevestiging vóór levering vragen. Daarom gelieve worden verzekerd om ons materiaal te kopen.

 

4. Ons technisch personeel kan worden geschikt om installatie en opdragen het ter plaatse te doen. Alternatief, kunt u iemand naar ons ook sturen, en wij zullen vrije opleiding over installatie en verrichting uitvoeren.

 

5. De één jaarwaarborg wordt verstrekt voor elk van onze drukpersen en verpakkende machines. Als het product kwaliteitsproblemen tijdens de waarborgperiode heeft, zijn wij bereid om vrije vervangingsdelen aan te bieden.

 

6. Wij zullen regelmatig onze klanten bezoeken om de daadwerkelijke voorwaarde van het materiaal van gebruik te begrijpen. Wij zullen aan u zorgvuldig luisteren en zullen verdere verbeteringen maken.

 

7. Aangezien wij verre technische ondersteuning kunnen verstrekken, gelieve ons zal te laten uw probleem via telefoon, video en e-mail, en onze technici kennen u snel een hand geven.

 

8. Wij bieden leventechnische ondersteuning voor onze drukmachines en verpakkende machines aan.

Contactgegevens
Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Caren

Tel.: 0086-13818020601

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)