Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaat
China Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik kan niet uitdrukken Hoeveel Tevreden I m aangezien ik geen Juiste Woorden kan vinden. Dank u een Partij voor Uw Eerbied van Kwaliteit en Ernstig ga op Deze Weg verder.

—— Adil van Morogo

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd
De druktentoonstelling 2018 van Italië

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Printyoung
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : < 10%

Sinds ons gevestigd in 2008, hebben wij actief aan diverse professionele tentoonstellingen van druk en verpakkend materiaal deelgenomen. Tot dusver, hebben wij ongeveer ons in binnen- en buitenland bij 20 tentoonstellingen aangesloten. Met beide handen aangrijpend elke kans om met cliënten en peer bedrijven te communiceren, hebben wij voortdurende verbetering en ontwikkeling.

 

Wij luisteren actief aan onze hoogst beschouwde klanten om hun behoeften en vereisten echt te kennen. Navenant, pogend grotere voordelen voor klanten tot stand te brengen, verbeteren wij constant onze machines om voortreffelijkheid te bereiken. Met de inspanningen van zes jaar, hebben wij onze verpakkende machines van de premiedruk pressesand naar ongeveer 55 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië, enz. uitgevoerd. Voorts zijn onze begaafde agenten overzee hoogst over de hele wereld geprijst door gebruikers en klanten.

 

Wij hebben de volgende belangrijkste tentoonstellingen bijgewoond:


1.  Mei, 2008, Duitsland - DRUPA-DRUKmedia MARKT
DRUPA is de grootste tentoonstelling van het drukmateriaal in de wereld: één wereld, één Drupa. Wij ontmoetten heel wat internationale agenten en bereikten orden met een waarde van $50 miljoen. Onze producten hadden brede erkenning uit klanten verkregen.


2.  April, 2009, Doubai, de V.A.E - GOLFdruk & GOLFpak 09

De golfdruk & het Golfpak zijn een belangrijke tentoonstelling in het Midden-Oosten. Wij ontmoetten een aantal klanten van het Midden-Oosten en vestigden behulpzame verhouding.


3.  September, 2009, de MARKT van Jordanië - van CHINA


4. 2009, Chicago, de V.S. - DRUK 09
De DRUK is een waardevolle die tentoonstelling om de 4 jaar in de V.S. wordt gehouden. Wij ontmoetten heel wat klantenfromamerica.

 

5. 2009, Peking, China - DRUK CHINA 2009
De DRUK CHINA is de grootste die tentoonstelling om de 4 jaar in China wordt gehouden.

 

6. 2010, Mexico - EXPOGRAFICA 2010
EXPOGRAFICA is de grootste druktentoonstelling in Mexico. Wij namen daar onze machine van de compensatiedruk en omslag gluer. De klanten waren vrij tevreden met de uitstekende prestaties van ons drukmateriaal en verpakkend materiaal. Derhalve ondertekenden wij een groot aantal orden.

 

7. Mei, 2012, Duitsland - DRUPA 2012

 

8. 2013, Mexico - EXPOGRAFICA 2013

 

9. 2013, Dongguan, China - CHINEESfolfing-KARTON 2013

 

10.  2013, Peking, China - DRUK CHINA 2013

 

11.  zestiende-tweeëntwintigste, Juli, 2014 Brazilië - EXPOPRINT LATIJNS AMERIKA 2014

 

Bovendien gaan wij aan ALLEN IN DRUK 2014 deelnemen gehouden in Nieuw Internationaal de Tentoonstellingscentrum van Shanghai in veertiende-zeventiende, November, 2014, Shanghai, China. Wij zullen ons nieuw drukmateriaal en verpakkend materiaal bij de gelegenheid tonen. Wij verheugen ons op daar het ontmoeten van u! 

China Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3China Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4China Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5China Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

Contactgegevens
Shanghai Printyoung International Industry Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Caren

Tel.: 0086-13818020601

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)